Städfirma med kvalité!

Hej mina kära läsare! Jag brukar ju alltid skriva om sport och vad jag gör på fritiden men nu skulle jag vilja skriva ett litet inlägg om något helt annat! Tänkte rekommendera ett företag som heter Fixfloor Specialservice som är en städfirma som hjälper både privatkunder och företag i bland annat Landskrona, Helsingborg och Lund. Detta företag som ligger i Skåne tog jag kontakt med när vi skulle röja undan efter ett sportevent som vi haft i tennishallen som jag jobbar i.

Detta företag vill jag verkligen rekommendera då de arbetade med väldigt högt fokus och var väldigt duktiga på allt vad handlar om städ och fix. Företaget som ligger i Skåne har lång erfarenhet i branschen och det märktes att de var mån om ens önskemål och förhoppningar man hade som kund hos dem.

Vi hade, som ni som läser min blogg och mina inlägg, haft ett stort event i tennishallen och vi hade även mat, dryck och hejarklack med allt från barnfamiljer till större sällskap. Detta skapade lite kaos i hallen och det var som allra minst sagt, väldigt stökigt efteråt. Denna firma som hjälpte oss vad väldigt engagerade och hjälpte oss att fixa till i hallen så att det blev riktigt fint! Därefter kunde vi njuta av att fortsätta vistas i hallen utan några bekymmer eller planering om röjning. Rekommenderar verkligen er som är ute efter en städfirma i Skåne att kontakta denna firma.