Dags att träna

Äntligen! Jag hade tänkt på det väldigt länge men inte kommit till skott. Vad då undrar ni förstås? Jo, om detta ska jag berätta för er läsare i dagens blogg, som ni för övrigt är hjärtligt välkomna till! Jag har börjat på ett gym! Efter julens alla dignande läckerheter som serverats på diverse julbord, visade vågen på alldeles för mycket och nu var det dags att gå till handling. Jag packade helt sonika väskan med träningskläder och steg in på L9 Fitness, som är ett gym i Trelleborg. Men då ska ni veta, bästa läsare att det här med att börja träna på gym, det har varit en lång förberedande mental process. I tankens värld var jag redan på gymmet sedan flera månader tillbaka, men i praktiken var det inte lika lätt att komma igång. Det talades om gym och träning ibland vänner och arbetskamrater. Alla tycktes gå på gym förutom jag. Det dåliga samvetet började så sakteliga gnaga i mig. Men det ska jag förstås klargöra, att det var inte på grund av dåligt samvete som jag började på L9 Fitness i Trelleborg! Nej, det är för att jag ville göra en förändring. Nu har den förändringen startat! 

 

På L9 Fitness finns det flera olika slags träningsaktiviteter att välja på, så nu när jag väl börjat här, inser jag att det är ju inte alls tråkigt! Det finns till exempel gruppträning, träning anpassat för seniorer, personlig träning och man kan sola eller köpa kosttillskott. Jag tränar mest genom att lyfta tyngder och löpa på motionsbandet och jag mår riktigt bra av det här. Jag har lyckats gå ner några kilon. På min senaste hälsokontroll på vårdcentralen hade blodtrycket gått ner, och alla prover var jättebra. Tidigare låg blodfetterna lite högt, men inte nu längre. L9 Fitness är ett riktigt bra ställe för alla oss som vill hålla oss i form.  

 

*****