Byggfirma hjälpte oss att bygga stuga åt barnen!

Hej på er mina fina vänner och läsare. Jag hoppas ni har en helt fantastisk och underbar sommar. Jag tänkte prata lite med er om en byggfirma som heter Gröndals Allservice, som är en byggfirma som finns i bland annat Filipstad, Karlstad och även i Örebro. Det är så att jag kom i kontakt med denna byggfirma då vi ville bygga en liten stuga på vår tomt som vi skulle ha som en liten sällskapsspels-stuga till våra barn som då alltid varit väldigt intresserade av både schack, bordtennis samt andra trä-spel. Vi tyckte att detta skulle vara bra för barnen, så att de kunde få en liten egen stuga där de skulle kunna gå till när vi gjorde annat som att städa, laga mat hemma och annat som vi vuxna gör. Jag tyckte att det var en fin sak att ge barnen, så att de då alltså kunde ha något som de kunde roa sig med. 

Jag rekommenderar verkligen denna byggfirma som heter Gröndals Allservice då vi blev så otroligt nöjda med det som de då hjälpte oss att bygga! Jag är särskilt lite extra nöjd med deras gästvänlighet och hur trevliga de var, både mot oss och barnen, men framför allt hur duktiga de var och hur effektivt de jobbade med snickeriet. Jag tänkte att jag länkar till deras hemsida som är www.byggforetagfilipstad.se där ni hittar lite mer information kring vad de erbjuder för tjänster till oss som är både privatkunder och till er som är företagare. Hoppas ni för övrigt har en fantastisk dag, så hörs vi snart igen.