Våra måluppsättningar på JCO

Hej alla kära läsare och följare. Jag hoppas ni mår kanon. Jag brukar ju alltid skriva om sport men nu tänkte jag faktiskt att jag skulle skriva om något helt annat! Det är ju så att många av er har skrivit och haft lite frågor och undrat vad jag jobbar med, utöver att jag bloggar om, som ni vet, väldigt mycket sport! Jag är takläggare på JCO entreprenad och jag tänkte att jag i detta inlägg berättar lite mer och lite kortfattad men fortfarande utförligt om hur vi jobbar på detta företag, samt vad vi har för måluppsättningar och idéer.

Detta är alltså ett företag som finns i både Sandviken, Gävle och exempelvis Ockelbo och vi hjälper alltså till med allt som rör takrenovering och takläggning. Det vi har som måluppsättning på detta företag är att vi alltid har fokus på att arbeta med att lyckas få resultat som ser bra ut, är eleganta och moderna.

Det som jag tycker är allra roligast med detta jobb är variationen på byggelser, fascinationen av att bygga och skapa olika hus och självklart, att göra alla våra kunder nöjda och glada över att ha fått förnyelse och ett fint resultat på deras hem. Om ni någon gång skulle vilja få kontakt med några takbyggare som är mån om sina kunder, var inte rädda att ta kontakt med oss på detta företag och beskriv vad just du vill ha hjälp med! Ni hittar mer information på följande hemsida www.jcotakrenovering.se, där ni även hittar kontaktuppgifter om ni är intresserade av detta. 

Du gillar kanske också...